THIS IS MY CHURCH. THIS IS WHERE I HEAL MY HURTS.

BOKSEN ZOALS BOKSEN BEDOELD IS

Bij Royal Gym Amsterdam is iedereen gelijk en maken we geen onderscheid tussen beginners, gevorderden, man of vrouw. Dat merk je in de lessen en daarbuiten. We zijn er voor elkaar.

Royal Gym Amsterdam ligt op een schitterende locatie aan het water in Amsterdam West, goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Kinderen kunnen in een veilige omgeving kennismaken met de beginselen van kickboksen, waarbij ze ook conditioneel uitgedaagd worden op eigen niveau en kunnen.

De lessen zijn energiek en dynamisch. Elke les is verschillend en gericht op het verbeteren van je conditie en techniek.

That's the way we work

Je kunt gewoon bij ons binnenlopen voor een training. Online reserveren is handig om zeker te weten dat er een plek is voor je tijdens de training. Je kunt online reserveren voor de volgende dag tot een week later. Aanmelden gaat eenvoudig door in het rooster te klikken op reserveren bij de training van je keuze.

Online aangemeld voor een van onze trainingen, maar je redt het toch niet? Kan gebeuren natuurlijk. Meld je af via de link in de bevestigingsmail van je reservering. Op deze manier kan iemand anders nog gebruik maken van deze training.

  • Je gebruikt je eigen bokshandschoenen
  • In de trainingsruimte draag je schone en correcte sportkleding
  • In de sportruimte zijn geen buitenschoenen toegestaan
  • Tijdens groepslessen gebruik je een handdoek
  • Iedereen bij Royal Gym Amsterdam is gelijk
  • Het is niet toegestaan andere sporters lastig te vallen
  • Discriminatie leidt altijd tot uitschrijving
  • Meld misstanden altijd direct aan het personeel om erger te voorkomen
  • Losse onderdelen leg je na gebruik terug op de daarvoor bestemde plaats

ROYAL GYM AMSTERDAM heeft twee keer per week jeugdtrainingen. Op maandag en donderdag kunnen de ROYAL KIDS (5 tot 12 jaar) van 16:00 tot 17:00 uur trainen met de altijd bevlogen Levi Rigters. Op dezelfde dagen een uurtje later, van 17:00 tot 18:00, is het tijd voor onze ROYAL YOUTH (12 tot 16 jaar). Kosten voor de jeugdtrainingen bedragen € 5,- per keer, of onbeperkt € 25,- per maand / €300,- per jaar. Inschrijven gaat altijd met toestemming een van de ouders/verzorgers.

Wanneer je voor het eerst komt trainen bij ROYAL GYM AMSTERDAM betaal je eenmalig € 15,- inschrijfgeld. Je kunt daarna gelijk trainen.

De 10-rittenkaart kost € 100,-. Je 10e les is dus gratis. De 10-rittenkaart is 3 maanden geldig en mag door één persoon gebruikt worden.

Het is mogelijk om een Personal Training te boeken bij een van onze trainers. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden, tarieven en trainingsmomenten.

Vrije training is niet mogelijk bij ROYAL GYM AMSTERDAM.

This is my church. This is where I heal my hurts.